Left Content

Paikalliskamppailussa väännettiin tasapeli - 27.08.2014

Kauden ensimmäinen harjoituspeli pelattiin Mestaruusliiga kauteen valmistautuvaa Team Lakkapäätä vastaan. Lapin urheiluopistolla pelatussa pelissä suoritukset ailahteli molemmilla puolilla kenttää ja loppujen lopuksi ottelussa päädyttiin 2-2 tasapeliin. Nuorelta kettulaumalta esitys oli oikein mallikas. Välillä liigamiesten syötöt olivat myrkkyä vastaanotolle mutta loppuakohden sekin saatiin kuntoon ja tästä on oikein hyvä jatkaa kohti tulevaa kautta.

Lue lisää

Left Content

E- ja F-poikien kausi käyntiin - 27.08.2014

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat ketunpojat toimintaan mukaan.

Lue lisää

Left Content

NaPa uudistuneella joukkueella 1-sarja kauteen - 26.08.2014

Napapiirin Pallokettujen 1-sarja joukkue on kokenut kesän aikana isoja muutoksia. Osan pelaajista veivät opiskelut toisella paikkakunnalla ja osa otti harppauksen uralla eteenpäin Mestaruusliigaympyröihin.

Lue lisää

Left Content

Jere Mäkinen ja Juho Saukkonen maajoukkueleirille Kuortaneelle - 22.08.2014

Napapiirin Pallokettujen 15-vuotiaat lentopalloilijat Jere Mäkinen ja Juho Saukkonen ovat saaneet kutsun U16-maajoukkueen leirille 7.-11.9. Kuortaneelle. Kummaltakin pojalta löytyy vahva lentopallotausta. Jere on Mäkisen todellisen lentopalloperheen nuorin lupaus, isoveljistä Ossi ja Peetu aloittavat liigauransa tänä syksynä ja taitaa niitä olla isä Vesallakkin muutama mestaruussarjapelejä muutama takana. Juhon isä Pekka Saukkonen puolestaan muistetaan NaPan liigajoukkueen keskimiehenä ja kapteenina. Jere ja Juho ovat nouseet kesän aikana C-pojista NaPan B-poikien SM-sarjaan tätäävään joukkueeseen.

Lue lisää

Left Content

Palloleikkikoulujen ilmoittautuminen on käynnistynyt kaudelle 2014-2015! - 21.08.2014

Neljä rovaniemeläistä seuraa on käynnistämässä edellisvuosien tapaan yhteisen palloleikkikoulutoiminnan 3-6 –vuotiaille lapsille. Yhteistyössä on mukana Woman Volley, Napapiirin Palloketut, Napapiirin Salibandy ja Napa-Pesis. Palloleikkikoulut alkavat tiistaina 16.9. ja niissä tutustutaan leikinomaisesti eri palloilulajeihin ja erilaisiin välineisiin sekä liikutaan monipuolisesti niin sisällä kuin ulkonakin.

Lue lisää

Left Content

KETUNPOIKIEN JUNNUKAUSI KÄYNNISTYNYT – NUORIMPIEN HARJOITUKSET ALKAVAT VIIKOLLA 36 - 17.08.2014

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet juniorit sekä vanhemmat mukaan kettuperheen toimintaan. Uudet lentiksestä kiinnostuneet ilmoittautuminen ja lisätietoa toiminnasta suoraan ikäluokan yhteyshenkilöiltä tai sähköpostilla kari.kiilunen(at)pp.inet.fi tai puh. 0407605216.

Lue lisää

Left Content

37. Kultavaskooli finaalissa. - 30.06.2014

37. Kultavaskooli finaalissa. Suurkiitokset kaikille turnaukseen osallistuneille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille, tuomareille jne. jne. Aistimme, niin että meillä kaikilla oli kiva viikonloppu. Hyvää kesän jatkoa ja palaamme paikalle jälleen vuoden kuluttua.

Lue lisää

Left Content

Kultavaskooli pyörähti käyntiin - 27.06.2014

Kultavaskooli 37. pyörähti käyntiin 21 kentällä klo 12.00. Kaikki joukkueet ovat into piukeana tyrkkineet palloa verkon yli, kuka enemmän tosissaan kuka vähemmän. Kaikilla on kuitenkin lystiä.

Lue lisää

Left Content

Kultavaskooli otteluohjelmat valmiina - 17.06.2014

Kultavaskoolin otteluohjelmat ovat nyt valmiina ja ne löytyvät kultavaskooli sivuilta. Joukkueiden määrä kasvoi jälleen ja tällä kertaa kasvua oli neljä joukkuetta.

Lue lisää

Left Content

NaPan mitaliputki Powerissa jatkuu, C-pojille hopeaa - 09.06.2014

C-pojat jatkoivat upeilla esityksillään NaPan 7 vuotta kestänyttä mitaliputkea Powerissa. Finaalissa NaPa C1 joutui taipumaan SM-kultajoukkue Rikala Volleylle.

Lue lisää

Kettumaisen hyvää lentopalloa, kettumaisessa seurassa.

Viimeisimmät uutiset
Joukkuekuva1415.jpg Paikalliskamppailussa väännettiin tasapeli Kirjoittanut Webbikettu 27. elokuuta
juniorit.jpg E- ja F-poikien kausi käyntiin Kirjoittanut Kari Kiilunen 27. elokuuta
Kultavaskooli.jpg NaPa uudistuneella joukkueella 1-sarja kauteen Kirjoittanut Webbikettu 26. elokuuta
juhojere.JPG Jere Mäkinen ja Juho Saukkonen maajoukkueleirille Kuortaneelle Kirjoittanut Webbikettu 22. elokuuta
PALLOLEIKKIKOULU 114.jpg Palloleikkikoulujen ilmoittautuminen on käynnistynyt kaudelle 2014-2015! Kirjoittanut Järjestelmänvalvoja 21. elokuuta
Pelaajien silmin
Bvaliera_550.jpg B-pojat lopputurnaukseen Kirjoittanut Webbikettu 23.3.2014 19:00
B-pojat: Kotiturnaus Kirjoittanut #5 Simo ja #24 Jani 12.2.2014 22:33
napa ja wovo.jpg B-pojat: Kauhavan reissu Kirjoittanut Ari-Matti ja Oskari 26.1.2014 21:16

Palloleikkikoulu

Palloleikkikoulun ilmoittautuminen on käynnissä.

Lue lisää

 

Joko sinulla on Tähtikortti?

Tähtikortti on uusi etukortti jolla saat tuntuvia etuja mm. seuraavista paikoista Amarillo, CitySport, Micks ja Pukumies. Lue lisää www.tahtikortti.fi

tähtikortti-logo-pieni.JPG

 

Yhteistyökumppanit
energiapolar.png kukkolayhtiot.png
opkk.png kappa.png
caverion.png feenix.png