1-sarjaan valmistautuminen loppusuoralla

Edustus

Napakettujen 1-sarja joukkue aloitti valmistautumisen tulevaan 1-sarja kauteen toukokuun 13. päivä eli ensi viikon lauantaina saa neljä kuukautta pitkä valmistautumisjakso tietynlaisen päätöksen kun kausi starttaa Ounasrinteen liikuntahallilla.

Joukkueen runko on pysynyt samana ja muutamia uusia nimiä on nostettu seuran omista junioreista. Uusia juttuja on tullut jonkin verran valmennuspuolella kun yhteistyötä Lapin Urheiluakatemian kanssa on pyritty tiivistämään. Tavoitteena on edelleen kehittää ympäristöä siihen suuntaan että pelaajilla on paremmat mahdollisuudet kehittyä aina kansainvälisen tason pelaajiksi.

Vaikka muutoksia on tullut on yleisö voi luottaa siihen että kettulauman pelaama lentopallo on edelleen tunnistettavaa. Joukkue pelaa edelleen iloista ja rohkeaa peliä eikä varmasti anna senttiäkään periksi vaan kaivaa kaikki pallot peliin tavalla tai toisella.

Jokainen urheiluviihteen ystävä nyt hommaamaan oma kausikortti kettulauman peleihin. Voit tilata omasi osoitteesta napapiirinpalloketut@gmail.com.

Comments are closed.