D-pojat Power Cupissa

D-juniorit

Napan D-pojat osallistuivat vuoden 2019 kotiturnauksena järjestettyyn Power Cupiin koko seitsemän juniorin joukkueen voimin. Osalla pojista oli jo aiempaa kokemusta edellisvuonna Kuopiossa järjestetystä turnauksesta, osalle tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan.

Pojat pelasivat Super-sarjassa, joten taitavia joukkueita oli odotettavissa vastustajiksi. Tähän asti kaikki turnaukset on pelattu kolmella kenttäpelaajalla, joten neljän kenttäpelaajan käyttö vaati alkuun keskittymistä. Yllättävän nopeasti kuvio selkesi ja päästiin keskittymään itse pelaamiseen.

Turnauksen tiimellyksessä tuli sekä voittoja että tappioita. Tuloksista huolimatta pojat jaksoivat pelata hyvällä sykkeellä hymy huulilla. Oman haasteensa toivat lukuisat ympärillä samaan aikaan käynnissä olevat ottelut. Keskittyminen omaan peliin oli kuitenkin niin vahvaa, etteivät lukuisat ilmassa sinkoilevat pallot ja jatkuva vihellysten kuoro juurikaan päässeet sekoittamaan omaa peliä. Tiivis pelialue vain nosti turnauksen tunnelmaa.

dav

Sää helli pelaajia. Valmentajilla sekä huoltojoukoilla olikin hommansa huolehtia riittävästä nesteytyksestä sekä auringolta suojautumisesta. Myös tuomarointitehtävät hoidettiin ammattitaidolla. Tälläkin toiminnalla on oma tehtävänsä pelaajana kehittymisessä. Pelikenttä on hyvä nähdä myös pillin takaa. Ruokahuolto sekä muut järjestelyt oli järjestetty mallikkaasti.Pientä odotusta oli ajoittain havaittavissa mm. kuljetuksia odoteltaessa, tämä on toisaalta ihan ymmärrettävää ottaen huomioon samanaikaisesti liikehtivät suuret ihmismassat.

Kokonaisuutena turnauksesta jäi hyvä mieli.

Joukkueessa pelasivat Tomi Majava, Aatu Hurtig, Joona Uusisalmi, Valtteri Koho, Eeli Mattila sekä Eeli ja Elias Tuisku. Valmentajina häärivät Ville Mattila ja Jarkko Uusisalmi. Lisäksi huolto/kannustusjoukoissa toimi lukuisa määrä vanhempia

 

Comments are closed.