E-pojat järjestivät WoVon kanssa turnauspäivän!

E-juniorit, Kettuperhe

Lauantaina Lapin Urheiluopistolla oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun Napapiirin Pallokettujen ja Woman Volleyn E-juniorit järjestivät ikäluokan turnauksen yhteistuumin.

Mukana oli 15 joukkuetta Ivalosta, Oulun seudulta ja Rovaniemeltä. Koronarajoitusten poistuttua oli mukava kutsua koolle kolmen poolin joukkueet pelaamaan yhdessä ja näkemään taas muidenkin joukkueidenkin pelejä. Mukaan voitiin kutsua myös yleisöä, pitkästä aikaa vanhemmat ja isovanhemmatkin pääsivät seuraamaan näiden pienten lentopalloilijoiden kehittymistä.

Turnauksen menossa oli mukana myös Napakettujen ja WoVon edustusjoukkueiden pelaajia. NaPan miehet pitivät kaikille joukkueille taitorataa, jossa pelaajat saivat lämmitellä ennen pelien alkua. Liiganaiset taas olivat mukana avajaisissa huudattamassa joukkueita, jonka jälkeen halukkaat saattoivat seurata heidän aamuharjoituksiaan.

Alkuverryttelyiden jälkeen pelejä pelattiin kaikkiaan neljällä kentällä. Iloiset ilmeet ja raivoisat kannustukset raikasivat aina iltapäivään saakka ja välillä kanttiinin luona ollut onnenpyörä muodosti pitkän jonon pelaajien jännittäessä mitä pyöritykset tuo tullessaan. Päivässä oli siis monenlaista jännitettävää😊

Tällaiseen yhteisölliseen tekemiseen on kaikilla ollut kova kaipaus ja olikin mahtavaa kuulla ja nähdä onnistumisen elämyksiä.

Siitähän urheilussa on kysymys; suurista tunteista ja yhteisöllisyydestä! Ja ne toteutuivat lauantaina käsin kosketeltavasti.

Urheiluhallissa oli iloinen meininki koko päivän!

Osallistuneet joukkueet ja niiden tsemppipelaajat:

Lapin Sudet:

Mega: Malla Multasuo
Super: Reetta Heikkonen
Hyper: Miisa Mäki

Oulun Kisko

Luka Halunen

Iin Tulitytsyt

Neela Piltonen

Kempeleen Lentopallo

Karhut: Aslan Pihkakoski
Loimut: Maija Heikkilä
Liekit: Sienna Sorvoja

WoVo Rovaniemi

Black: Onerva Nissinen
Punainen: Olivia Lähdesmäki
Valkoinen: Hadia Abbasi
Musta: Alma Hirttiö

Napapiirin Palloketut

Oranssi: Hannes Rytilahti
Vihreä: Jesse Impiö
Sininen: Juuso Impiö


Maskotit ovat erittäin tärkeitä!

Comments are closed.