Edustukselle neljäs kotivoitto putkeen!

Edustus

Asetelmat otteluun olivat herkulliset, kun playoff-viivan tuntumassa neljä joukkuetta pisteen sisällä taistellen kolmasta paikasta playoffeihin ja Pälkäneen Luja-Lukolla mahdollisuus nousta mukaan taisteluun playoff-paikasta. Molemmat joukkueet pelasivat ilman liigavahvistuksia, kun Pölläsen veljekset keskittyivät Mestaruusliigan pudotuspeleihin.

Ottelun aloituskuusikot:
NaPa: Alajärvi, Pyhäjärvi, Hakala, Saukkonen, Seppä ja Lotvonen
PäLu: Puolakka, Perkiö, Käenniemi, Halttula, Järnvall, Lehtilä

Ensimmäisessä erässä Pälkäne oli vahvoilla. Tomi Perkiö laidasta ja Reko Käenniemi keskeltä saivat tuhoa aikaan. NaPan omat virheet auttoivat Pälkänettä ja lopulta erä Pälkäneelle selvästi 16-25.

Toisessa erässä NaPa heräsi. Passaamaan tuli Ari-Matti Puhakka ja hakkuriksi Urho Alanen. Alanen oli toisessa erässä myrkkyä pälkäneläisille tehden kuusi pistettä jo erän alkuun. Pälkäne yritti vaihtojen kautta päästä mukaan peliin, mutta erä kuitenkin NaPalle 25-18.

Lyhyen pitkän tauon jälkeen Pälkäne palasi ensimmäisen erän tasolle. Ville Järnvall vauhditti erää Pälkäneelle, mutta NaPa kiri tasoihin. Kolmas erä NaPalle 26-24. Tämä ei kuitenkaan käynyt Pälkäneelle, kun neljäs erä lähti käyntiin. PäLu kiri nopeasti tilanteeksi 4-11, eikä päästänyt NaPaa missään vaiheessa johtoon. Erä 21-25 Pälkäneelle ja ottelu viidenteen erään.

Viides erä oli samanlainen trilleri kuin muut. Tasainen vääntö jatkui ottelun loppuun asti. Viidennen erän hahmoksi nousi nuoren NaPan joukkueen konkari Oskari Seppä. Seppä takoi viimeisessä erässä 5 pistettä sisältäen loppuerän tärkeitä pisteitä. Viides erä NaPalle 15-13 ja koko ottelu 3-2.

Parhaat pelaajat:

Napapiirin Palloketut: Urho Alanen
Pälkäneen Luja-Lukko: Jere Puolakka

Parhaat pisteidentekijät:

Napapiirin Palloketut: Oskari Seppä 17 pistettä, Urho Alanen 16 pistettä, Otso Hakala 14 pistettä
Pälkäneen Luja-Lukko: Tomi Perkiö 22 pistettä, Ville Järnvall 15 pistettä, Reko Käenniemi 11 pistettä

Comments are closed.