Edustuksen runkosarja päätökseen!

Edustus

Napapiirin Palloketut – TUTO Volley 0-3 (20-25, 19-25, 20-25)

Parhaina palkitut:

Napapiirin Palloketut: Otso Hakala
TUTO Volley: Tuomas Siirilä

Parhaat pisteidentekijät:

Napapiirin Palloketut: Otso Hakala 11 pistettä, Oskari Seppä 10 pistettä, Arttu Lotvonen 8 pistettä
TUTO Volley: Tuomas Siirilä 15 pistettä, Einari Koivisto 11 pistettä, Tatu Vuorenmaa 10 pistettä

Napapiirin Pallokettujen viimeinen kotipeli runkosarjassa oli tärkeä, koska jokainen piste olisi tärkeää pudotuspelitaistelua varten. TUTO Volley oli matkustanut pitkän matkan bussilla Napapiirille yöpyen Kempeleessä. TUTO oli myös jättänyt kotiin joukkueen kokeneen kaartin, kuten Ossi Rumpusen ja Jani Puputin. TUTO kuitenkin vahvistui vielä, kun Raision Loimussa alkukauden pelannut Alexej Zhbankov vahvisti TUTOn rivejä ja hän olikin TUTOn hahmo ottelun alussa. Heti ottelun alkuun paukuttaen kaksi ässää ja siirtäen TUTOn ottelun alussa 1-5 johtoon. NaPa kuitenkin nousi erän puolivaiheilla tasoihin Arttu Lotvosen johdolla, joka oli NaPan tehokkain ensimmäisessä erässä. Erä kuitenkin vahvan lopun jälkeen TUTOlle 20-25.

Toinen erä oli alkoin samoin kuin ensimmäinen. Tällä kertaa Tatu Vuorenmaa oli liekeissä keskeltä, ja hakkuri Einari Koiviston avusti TUTOn karkumatkalle. NaPalta kuitenkin valon pilkahduksina olivat joukkueen hakkuri Oskari Seppä ja joukkueen kapteeni Otso Hakala. Heidän hyökkäyspeli piristi NaPaa, mutta se ei kuitenkaan riittänyt. Erä TUTOlle 19-25.

Kolmannessa erässä TUTO lähti taas heti alussa karkumatkalle, eikä luovuttanut paikkaa pois. Tatu Vuorenmaa paukutti keskeltä ja Oleksii Bulgyn syötti TUTOn karkumatkalle. NaPalta kuitenkin valon pilkahduksina olivat vaihdosta sisään tullut Urho Alanen. Erä TUTOlle 20-25 ja koko ottelu 0-3.

Ottelu oli Kettuperheen viimeinen tämän kauden 1-sarjan runkosarjassa. Playoff-paikka on nyt muiden käsissä. NaPa on seitsemäntenä 21 pisteellä. Taistelussa vielä mukana KaVe, jolla yksi peli vähemmän pelattuna ja 19 pistettä. East Volley, jolla kaksi peliä vähemmän pelattuna ja 18 pistettä sekä Nurmon Jymy, jolla kolme peliä vähemmän pelattuna ja 16 pistettä.

Comments are closed.