Kausi käynnistyi 1-3 tappiolla

Edustus

Lauantaina Ounasrinteen liikuntahalliin pakkaantui 86 katsojaa seuraamaan NaPan kauden avausta Karhulan Veikkoja vastaan. Ottelun ensimmäinen erä meni NaPan hallinnassa ja muuan muassa kapteeni Otso Hakalan ässäputken ansiosta erä päättyi NaPan voittoon 25-14. Toiseen erään Karhula lähti paremmalla pelillä ja varsinkin Karhulan kaksikon Piiparin & Rastamon peli lähti kunnolla käyntiin ja erä KaVelle 21-25.

Kolmannessa erässä NaPa oli taistelussa mukana ja erässä nähtiin 1-sarja debytantteja, kun passari Ari-Matti Puhakka ja libero Jami Törrö pääsivät kehiin. Karhula kuitenkin jatkoi kovia otteita ja erä 19-25. Neljännessä erässä Karhula aloitti vahvasti, mutta NaPa pääsi tasoihin erän puolessa välissä. Erän lopussa kuitenkin Karhulan kokemus kuitenkin näkyi ja ottelun viimeinen erä Karhulalle 20-25.

NaPan 1-sarja jatkuu 28.9 ja 29.9 Pirkanmaan kierroksella Lempo Volleyta ja Iskua vastaan. Seuraava kotiottelu NaPalla on kolme Suomen mestaruutta voittanutta Pielaveden Sampoa vastaan 19.10 kello 16.00 Keltakankaan liikuntahallilla.

Comments are closed.