Kettuhenki

Kettuhenki ja mitä se on?

Paljon puhutaan FairPlay- ja Nuori Suomi-hengestä, mutta mikä on Kettuhenki. Näillä termeillä on varmasti paljon yhtäläisyyksiä ja perusasiat ovat samoja, mutta seuraavassa Kettuhenki esitetään kolmelta eri kannalta.

KETUNPOIKA

*Olen ketunpoika ja minua arvostetaan yhtenä lauman jäsenenä. *Jokaisesta ketunpojasta huolehditaan harjoituksissa ja pelimatkoilla. *Iloitsen muiden onnistumisista ja minä iloitsen muiden kettujen onnistumisesta. *Hyväksyn muiden epäonnistumiset, sillä eihän ketutkaan ole erehtymättömiä. *Arvostan ja kunnioitan vanhempia kettuja. *Huolehdin läksyjen tekemiset ennen kettujen leikkejä. *Minulla on kavereita myös kettulauman ulkopuolelta. *Harrastan liikuntaa monipuolisesti. *Kettujen ruoka on monipuolista ja pidän terveellisestä ravitsevasta ruuasta. *Elämäntapani ovat terveelliset ja ketuille yleisesti hyväksytyt.

VALMENTAJA

*Ope-kettu tykkää kaikista pikkuketuista *Pikkuketuille opetetaan kettumainen perus-asento *Kaikilla kettulauman jäsenillä on sormilyönti kettumaisen pehmeä ja muistetaan mm. peukkujen oikea asento *Kettumainen puolustus opetetaan jo pienimmille ketunpojille *Kettulaumaan sopii aina uusia jäseniä *Yksi kaikkien ja kaikki yhden ketun puolesta *Ope-kettu kasvattaa pikkukettuja monipuolisesti ja niin, että ketunpojat tunnetaan hyvästä käytöksestä myös kentän ulkopuolella *Ketut ovat myös hyviä häviäjiä *Ketut eivät likaa omaa pesää *Ope-kettu huolehtii, että myös vieraassa kolossa osaamme käyttäytyä siististi.

SEURA

*Ketut ovat yhtä perhettä *Vain kaikki yhdessä voimme olla hyviä *Isot ketut ovat esikuvia ja neuvovat nuorempia *Kaikki touhuavat mm. Kultavaskoolissa kettuhengessä *Kettulauman johtajat luovat mahdollisuudet kettumaiseen toimintaan *Kaikki kunnioittavat vanhempia kettuja ja arvostavat myös nuorempien kettujen opiskelua *Ilman äiti- ja isä-kettuja ei olisi kettuja ollenkaan *Mitä elämä olisikaan ilman kettuja

Tarjoamme mahdollisuuden saada elämyksiä, kokemuksia sekä elämän mittaisia ystävyyssuhteita.

Jaa