Kuukausi kauden alkuun!

Edustus, Kettuperhe

Kuukausi kauden alkuun

Napapiirin Pallokettujen edustusjoukkueen kausi päättyi viime keväänä pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella TuToa vastaan, joka loppujen lopuksi pelasi itsellensä ansaitun liigan paikan. Meille kausi oli monella tavalla onnistunut ja isoimpana juttuna tietenkin tason nosto edelliseltä kaudelta, kun pystyttiin kiipeämään häntäpään joukkueesta playoff-joukkueeksi.

Kauden jälkeen on ollut hiljaista tiedotusosastolla, mutta taustalla on paiskittu hommia uutta kautta varten. Taustoja on kehitetty ja koko ympäristöä on pyritty saamaan taas pieni askel parempaan suuntaan. Myös Rovaniemen kaupunki on kantanut oman kortensa kekoon Keltakankaan liikuntahallin remontilla ja nyt tulevalla kaudella päästään nauttimaan lentopalloa aivan uusista penkeistä.

Viime kauden suoritusta nostaa vielä se, että pystyttiin nostamaan tasoa vaikka, kolme tärkeää pelaajaa lähti kauden päätteeksi liigakentille. Tänäkään vuonna asiaa ei ole tehty helpoksi, kun kesän pelaaja ruletti leikkasi joukkueesta lukumääräisesti puolet ja mutta kokemusta katosi sitäkin enemmän. Suurimpana menetyksenä tietenkin opiskelujen perässä Ouluun muuttanut joukkueen monivuotinen kapteeni Otso Hakala. Otso nähdään kuitenkin 1-sarja kentillä ensi vuonnakin, kun hän pukee sinisen sijaan Kiskon punaista päällä. Tsemppiä kauteen Otso ja kiitos kaikista vuosista kettuperheessä.

Otson lisäksi ensi kauden joukkueessa ei tulla näkemään Törrön Jamia ja Kulmalan Villeä, joiden ura jatkuu PerPossa ja Pyhäjärven Jannea, jonka pelit jatkuu Lentopalloseura Ettassa.  Lisäksi Sisun, Leevin ja Aleksin pelit ei jatku kettupaidassa työ- ja opiskelu kiireiden johdosta. Kiitos myös teille koko kettuperheen puolesta ja tsemppiä jatkoon.

Paljon pelaajia siirtyi eteenpäin, jonka myötä ensi kaudella nähdään kettupaidassa myös uusia pelaajia. Pelaajien lisäksi joukkueen valmennukseen on löytynyt vahvistuksia. Uusi joukkue julkaistaa lähiaikoina,  joten hetki pitää jaksaa odottaa.

Odotellessa voi käydä ostamassa vaikka kausikortin tai liittymässä seuran kannattajajäseneksi ja sitä kautta tukea pohjoissuomalaista poikalentopalloa.

Kausikortit ja jäsenyydet ovat myynnissä osoitteessa: https://www.napapiirinpalloketut.fi/kauppa/

Comments are closed.