Lumivaskooli

Nyt tärähtää! Eli järjestyksessään ensimmäinen Lumivaskooli – turnaus, Kultavaskoolin talvinen sukulainen, pelataan Susivoudin kentällä lauantaina 14.4.2018. Turnaus järjestetään yhteistyössä Rovaniemi Nordmenin kanssa.

                   

Mitä:
Lentopalloa lumella
Missä:
Susivoudin kenttä Rovaniemellä
Milloin:
14.4 klo 9:00 alkaen

Sarjat ovat:
Miehet A (3 pelaajaa, 60€) 
Miehet B (4 pelaajaa, 80€)
Naiset (4 pelaajaa, 80€)
Sekasarja (4 pelaajaa, 80€)

Ilmoittautumislomake

Hinta: 20€ / pelaaja / sarja
Maksu paikan päällä tai:
Tilinumero: FI5056406440020388
Saaja: Napapiirin palloketut Ry
Viesti: Joukkueen nimi ja sarja

Ottelut pelataan aikapelinä. Ottelun pituus on 25 minuuttia. Napapiirin palloketut järjestää turnauksen tuomaroinnin, eli joukkueiden ei tarvitse tulla kuin nauttimaan lumilentiksestä. Joukkueissa voi olla maksimissaan sarjan suluissa ilmoitettu määrä pelaajia, pelaajat ilmoitetaan turnauksen alkaessa. Säännöt mukailevat beachvolleyn sääntöjä. Paikalla on lämmittelyä varten tulia, telttaa ja kanttiinista saa lämmikettä sekä syötävää.

Turnauksen sarjamääräykset:
Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa ottelun ja saa 2 sarjapistettä, aikamerkin tullessa tasapisteissä pelataan vielä yksi ylimääräinen pallo, joka määrittää ottelun voittajan. Sarjan järjestys määräytyy ensin sarjapisteiden perusteella, sen jälkeen keskinäisen ottelun perusteella ja mikäli nämä ovat tasan eräpisteiden erotus. Sarjamääräykset tarkentuvat joukkuemäärän varmistuttua ja otteluohjelman valmistumisen yhteydessä.

Sekasarjassa miehet eivät saa torjua naisia.

Jaa