Napan 1-sarja kausi alkaa kotona

Edustus

Viime kausi päättyi nuorella joukkueella puolivälieriin. Kesä on harjoiteltu uuden valmentajan johdolla kun Jukka Mäkihannu palasi 1-sarjan valmentajaksi Matti Alatalon lähdettyä Valepan 1-sarjan/liigan peräsimeen.

Joukkueessa on tapahtunut pieniä muutoksia mutta edelleen se on  rakennettu seuran A-junioreiden ympärille. Mukana on myös muutamia juniorivuodet taakse jättäneitä pelaajia, mutta kaikkia yhdistää halu tulla paremmaksi ja tavoitella unelmia liiga ja jopa kansainvälisillä kentillä. Pois lähtijöistä osa siirtyi toisella paikkakunnalle opiskelemaan ja osa jatkoi unelmien tavoittelua lentopallon parissa. Mikael Kyllönen siirtyi pyörittämään passarina Lentopalloseura Ettan peliä ja Matti Alatalo Valepaan 1-sarjan päävalmentajaksi / liigan 2-valmentajaksi.

Tuleva 1-sarja kausi alkaa lauantaina 14.9. klo 16, kun Karhulan Veikot saapuu Rovaniemelle. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Ounasrinteen liikuntahallillla.

Mikäli kettuperheen edustusjoukkueen pelit kiinnostaa nähdä paikan päällä kannattaa hankkia ihan ikioma kausikortti. Niitä saa tilattua sähköpostilla osoitteesta napapiirinpalloketut@gmail.com.

 

Comments are closed.