Napapiirin Pallokettujen vahva kotivire jatkuu!

Edustus

Napapiirin Palloketut – Rantaperkiön Isku 3-0 (25-23, 25-22, 25-23)

Rantaperkiön Isku saapui aamulla Napapiirille ja täten ottelu pelattiin aikaisemmin aamupäivällä, että Isku kerkeää päiväjunaan. Otteluun lähdettiin mielenkiintoisista asetelmista, kun playoff-viivan ympärillä alkaa piste-erot pienenemään kauden loppua kohden. Lisäksi Iskun kahdeksasta mukana olleista pelaajista ovat Napapiirin Pallokettujen kasvatteja, kun Ossi Mäkinen ja Konsta Karjalainen palasivat Keltakankaalle.

Ottelun aikainen alku näytti Napapiirin Pallokettujen nuorelle kettuperheelle olleen liian aikainen, kun Isku siirtyi ensimmäisessä erässä jo 11-16 johtoon. Kettuperhe heräsi kuitenkin erän loppuun kääntäen erän NaPalle 25-23. Toinen erä oli yhtä tasainen kuin ensimmäisen loppu. Kumpikaan joukkue ei päässyt yli kolmen pisteen johtoon erän aikana. Erä NaPalle 25-22. Kolmas erä oli yhtä tasainen kuin aikaisemmat erät ja taaskaan ei nähty yli kolmeen pisteen eroa erän aikana. Kolmas ja ratkaiseva erä 25-23 NaPalle ja koko ottelu luvuin 3-0.

Nostoina ottelusta NaPan vaihtopenkiltä sisään tulleet Ari-Matti Puhakka ja Urho Alanen, jotka takoivat tuplavaihdon kautta ratkaisevia pisteitä. Iskulta joukkueen laaja hyökkäysrintama oli silmiinpistävää.

Ottelun jälkeen sijat 6-9 erottaa yksi ainoa piste. Ottelumäärät kuitenkin eroavat. NaPa matkustaa huomenna sunnuntaina Kyyjärvelle runkosarjan viimeiseen kotiotteluun.

Parhaat pelaajat:

Napapiirin Palloketut: Eemi Pöllänen
Rantaperkiön Isku: Konsta Karjalainen

Parhaat pistetekijät:

Napapiirin Palloketut: Eemi Pöllänen 12, Oskari Seppä 11, Leevi Alajärvi 7
Rantaperkiön Isku: Daniel Heinonen 8, Paavo Korhonen 8, Konsta Karjalainen 7

Comments are closed.