Pelaajaksi NaPan edustusjoukkueeseen kaudelle 2021-2022?

Edustus, Kettuperhe

Napapiirin Pallokettujen edustusjoukkue pelaa valtakunnallista lentopallon miesten 1-sarjaa ja etsii nuoria pelaajia kasvamaan tuleville kausille tai sellaisia, jotka ovat jo näyttöjä aikuisten sarjoissa antaneet.

Edustusjoukkue on koostunut jo vuosia pääsääntöisesti seuran omista kasvateista. Omien poikien lisäksi joukkueessa on aina ollut nuoria pelaajia muualta Suomesta, jotka ovat saapuneet Rovaniemelle lentopallon lisäksi opiskeluiden sekä Suomen mittakaavassa erittäin laadukkaan akatemiatoiminnan ansiosta.

Oletko sinä 2005 tai aikaisemmin syntynyt lentopallon pelaaja, jolla on kiinnostusta kehittyä sekä pelaajana että ihmisenä kohti omaa potentiaalia? Mikäli kiinnostuksesi heräsi; Napapiirin Palloketut ja Lapin urheiluakatemia voisivat olla juuri sinulle sopiva paikka ottaa seuraava askel kohti huippua pelaajaurallasi.

Kettuperheen 1-sarjajoukkueen toiminta on jo vuosia rakentunut monipuolisen yhteistyön ympärille. Joukkueen päävalmentajana toimii Jukka Mäkihannu, jonka vastuulla on lajivalmennus niin seurassa kuin urheiluakatemiassakin, ja lisäksi hän vastaa koko valmennusohjelman johtamisesta sekä koordinoinnista.

Yhteistyötahoista merkittävin on Lapin urheiluakatemia, joka tarjoaa käytännössä kaikki palvelut, mitä urheilija matkallaan huipulle tarvitsee. Akatemian palveluihin kuuluvat mm. testauspalvelut, voima-, taito-, psyykkinen sekä ravitsemusvalmennus ja lisäksi urheilijan terveydestä ovat pitämässä huolta Lapin Liikuntaklinikan fysioterapeutit ja lääkäri.

 

Ympäristömme ei muodostu ainoastaan rautaisista ammattilaisista, vaan meille tärkeintä on laadukas yhteistyö, johon jokainen oman alansa asiantuntija tuo osaamisensa ja siitä muodostuu kokonaisuus, jonka myötä syntyy tuloksia.

Yhteistyömme ei rajoitu ainoastaan Lapin urheiluakatemiaan, vaan matka huipulle vaatii myös näkymät eteenpäin. Koska pelaamme tällä hetkellä 1-sarjassa, olemme tehneet tiiviisti yhteistyötä Mestaruusliigan joukkueiden Ettan ja PerPon kanssa, jotta pelaajat pystyvät ottamaan seuraavan askeleen siihen valmiita ollessaan.

Kevään yhteishaut ovat alkamassa, joten mikäli ajatus lentopallon pelaamisesta Rovaniemellä kiinnostaa, niin käythän tutustumassa urheiluakatemiaan kuuluvien oppilaitosten tarjontaan osoitteessa: https://lapinurheiluakatemia.fi/lapin-urheiluakatemia/oppilaitokset/

Tarkempaa tietoa urheiluakatemian toiminnasta löydät osoitteesta: https://lapinurheiluakatemia.fi/lapin-urheiluakatemia/.

Kysy rohkeasti lisätietoja edustusjoukkueen päävalmentaja Jukka Mäkihannulta.

jukka.makihannu@gmail.com 040 779 6468

Comments are closed.