Remove Timanttityöt OY mukana Kettuperheen matkassa!

Edustus, Kettuperhe

Napapiirin Palloketut ja Remove Timanttityöt Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2021-2022 ja täten kauan voimissa ollut yhteistyö saa jatkoa!

Esko Hietala Removelta, miltä tuntuu olla tukemassa lappilaista lentopalloilua ja Napapiirin Pallokettuja?

– Se tuntuu hyvältä! Koen, että Napapiirin Palloketut ovat minulle se oma joukkue. Omat pojat ovat pelanneet Napapiirin Palloketuissa. Hieman harmittaa, että viime kaudella pelejä ei päässyt katsomaan, mutta se tulee tällä kaudella korjattua.

Arttu Lotvonen on tällä kaudella Removen kummipelaaja. Mikä sai Removen tukemaan Arttua?

– Olen tehnyt jo kauan sitten huomion, että Arttu on tosissaan lentopallon kanssa ja hänen tekeminen on ollut määrätietoista. Olen saanut seurata Artun kehitystä jo D-pojista alkaen, tuntuu hyvältä, että Artulle on tällä kaudella luvassa isompaa roolia.

Edustuksen kausi starttaa tällä viikolla Suomen Cupin ja miesten 1-sarjaottelulla Nurmon Jymyä vastaan. Millä fiiliksillä kauteen?

– Hyvillä tietenkin! Harmittaa, kun viime kaudella jäi pelit väliin, mutta tällä kaudella sitten. Voittoja lähetään hakemaan!

Remove on myös D-pojissa mukana tukemassa, miten Remove on päätynyt tukemaan D-poikia?

-D-pojissa oma lapsenlapsi pelaa siten tukemaan lähteminen oli helppo päätös.

Remove Timanttityöt Oy tekevät laadukasta timanttiporausta, timanttisahausta sekä purkutöitä Rovaniemellä!  https://www.removetimanttityot.fi/

Comments are closed.