Seura

Olemme Rovaniemellä toimiva vuonna 1993 perustettu 80 juniorin ja yli 150 jäsenen lentopalloseura. Toimintaa löytyy 3-vuotiaista aina aikuisiin asti. Missiomme on tarjota elämän mittainen harrastus hienon lajin parissa. Me tarjoamme jäsenille ilon ja innostuksen ilmapiirin missä voi kasvaa lentopalloa harrastavasta lapsesta – aina kansainvälisen tason lentopalloilijaksi, valmentajaksi tai seuratoimijaksi.
Tavoitteenamme on vaikuttaa yksilön, ”pienen ja suuren”, kokonaisvaltaiseen kasvuun ja kehittymiseen; arjessa ja kentällä

Yhteystiedot

Seuran yhteystiedot, johtokunnan kokoonpano ja seuratyöntekijät löytyvät täältä

Laskutus

verkkolaskutusosoite ja muut laskutusvaihtoehdot löytyy täältä

Säännöt

Kettuperheen yhdistystoiminnan säännöt tästä linkistä

Napapiirin Palloketut on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan. Tähtiseura-ohjelma on uusi seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.

Kettuperhe on saanut lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

 

Kettuperhettä tukemassa