Kumppanuusohjelma

Kiinnostaako sinua kehittää yhteistä asuinympäristöä yhteistyön avulla? Meidän seuran koti on Napapiirillä ja haluamme olla kehittämässä aluetta monella eri tapaa. Meille tärkein asia on tietenkin lasten liikunta ja elämänmittaisen harrastuksen mahdollistaminen lentopallon parissa. Tämän lisäksi haluamme olla mukana aktiivisesti kehittämässä yhteistyömalleja yritysten ja julkisen puolen kanssa.

Meidän ydinosaamista on liikunta ja urheilu. Seurasta löytyy useiden vuosien kokemusta erilaisista ympäristöistä miten saada yksilö kehittymään kohti omia tavoitteita ja miten yksilöistä tehdään joukkue, joka puhaltaa yhteen hiileen ja jakaa samat tavoitteet.

Järjestämme erilaisia tapahtumia (koululentis, junnuvaskooli jne.) ja lisäksi olemme aktiivisesti mukana alueen liikuntatapahtumissa. Yritysten kanssa olemme tehneet monenlaista yhteistyötä, kuten olleet mukana PR-tapahtumissa, käyneet kertomassa aamukahvilla ajatuksia miten yhtenäinen joukkue rakennetaan, tai kuinka tärkeää palautuminen on yksilön voimavarojen ja toimintakyvyn kannalta. Uskomme, että meillä on paljon annettavaa yrityksille, koska yksilön näkökulmasta urheilu ja työelämä ovat hyvinkin samankaltaisia.

Uskomme, että kettuperheen toiminnan tunnusmerkit ilo, liikunnallisuus, yhteisöllisyys, intohimo, periksiantamattomuus, hyvä käytös ja vastuullisuus ovat sopivia kentälle, arkeen ja työelämään.

Jokainen yhteistyökuvio on aina erilainen, mutta kaikkia yhdistää yksi asia. Meille yhteistyön tavoite on aina se että molemmat osapuolet voittavat.

Mikäli kiinnostuit, niin ole yhteydessä 040 779 6468 tai sähköpostilla napapiirinpalloketut@gmail.com

Comments are closed.

Kettuperhettä tukemassa