Syyskauden viimeisestä pelistä kirvelevä tappio

Edustus

Tappiot ovat tulleet vähän liiankin tutuiksi kettulaumalle syyskaudella sillä voitto sarake näyttää edelleen nollaa. Syyskauden viimeiseen peliin, joka pelattiin Lempoa vastaan Keltakankaalla, lähdettiin hyvän reeniviikon siivittämänä.

Viikon hyvä tekeminen harjoituksissa siirtyi peliin ja ensimmäisessä erässä kotijoukkueen peli toimi mallikkaasta. Erä  kotijoukkueelle 25-19. Toisessa ja kolmannessa erässä Lempo sai nostettua tasoaan ja erityisesti kotijoukkueen vastaanotto oli vaikeuksissa.  Molemmissa erissä kotijoukkueella oli omat paikkansa mutta niitä ei pystytty käyttämään ja erät vierailijoille 20-25.

Neljäs erä kulki hyvin tasaisissa merkeissä 15. pisteeseen asti kunnes kotijoukkue repäisi yhdellä syöttövuorolla viiden pisteen kaulan ja erän lopun hyvällä vastaanottohyökkäämisellä vei pelin viidenteen erään.

Viidennessä erässä näkyi se että vierasjoukkue oli voittanut pelejä ja kotijoukkue ei. Pientä hermoilua ja epävarmuutta oli havaittavissa ketun poikien otteissa ja Lempo taas käytti paikkansa tehokkaasti ja vei erän nimiinsä 15-11 ja sitä kautta koko pelin numeroin 3-2.

Comments are closed.