Tuplaviikonloppu vieraissa vei peliä eteenpäin mutta pisteet jäi puuttumaan

Edustus

Napakettujen matka 1-sarjassa jatkui edelleen mollivoittoisesti sarjapisteiden osalta kun Pielavedeltä ja Kyyjärveltä kotiin tuomisina oli 3-0 ja 3-1 tappiot.

Lauantaina Sampoa vastaan peli oli monella tavalla mennyt eteenpäin vaikka takana oli lyhyt joulutauko. Jokaisessa erässä peli kulki hyvin kunnes tulee se hetki että pitää voittaa erä. Tällä kaudella voittaminen on ollut meille todella vaikeaa ja se näkyi Sampoa vastaan toisessa erässä todella karulla tavalla kun Sampo tuli Räisäsen Lassen hienolla syöttö vuorolla 19-24 tilanteesta tasoihin ja samalla erä voittoon.

Kettulaumaa on koeteltu tällä kaudella tappiolla, mutta luovuttaminen ei kuulu meidän tapoihin. Sunnuntaina Kyyjärvellä vaihdettiin hieman miehitystä kun Oskari Seppä tuli ensimmäistä kertaa tällä kaudella hakkuriksi ja nakutti miehekkäät lukemat 19/+10 kauden ensimmäisessä täydessä pelissä. Torjunta-puolustus ja hyökkäys pelaaminen oli todella hyvää ja se siivitti Napan ensimmäisen erän voittoon. Pelissä suurimmat haasteet olivat vastaanoton kanssa mutta siitä huolimatta erissä päästiin taistelemaan voitosta aina kalkkiviivoille asti. Vastustan kokemus oli kuitenkin liikaa nuorille ketunpojille, jotka taipui jälleen kerran erien lopuissa ja näin pisteet jäivät Kyyjärvelle luvuin 3-1.

Comments are closed.