Vieras reissulta tarttui mukaan ensimmäinen sarjapiste

Edustus

Lauantai aamulla 6.03 matkaan lähti nälkäinen kettulauma kohti Lempäälää Valtion Rautateiden avustuksella. Lempäälässä joukkoon liittyi eilen liigadebyytin tehneet Aleksi Muukkonen ja Tuomas Hänninen Oulun Ettan riveistä. Itse pelissä ensimmäisessä erässä NaPalla oli yksi eräpallo jo tilanteessa 23-24, mutta Lempo sai käännettyä erän 26-24. Toisessa erässä tilanne kävi jo 16-9 kotijoukkueelle, mutta kettulauma taisteli itsensä takaisin peliin. Taistelua ei kuitenkaan palkittu ja erä Lempolle 25-21. Kolmas erä oli tasaista vääntöä, mutta erä Lempolle 25-22. NaPan parhaana palkittiin passari Janne Pyhäjärvi ja Lempo Volleylta yleispelaaja Tomi Rumpunen. Aleksi Muukkonen oli NaPan kovin pisteidentekijä tehden 13 pistettä.

-Meidän peli toimi parhaillaan oikein mallikkaasti ja ajoittain pystyttiin laittamaan vastustaja hyvin ahtaalle. Erien loppu hetkillä kun eriä alettiin ratkomaan vastustajan kokemus näkyi siinä että he käyttivät kaikki tilaisuudet hyväksi. Me oltais tarvittu muutama tilaisuus enemmän mitä vastustaja ei meille suonut. Näin täydet sarjapisteet jäi Lempäälään.

Viikonlopun toinen ja viimeinen trilleri käytiin Pyynikillä, kun NaPa asteli Rantaperkiön Iskun vieraaksi. Ottelu alkoi vahvasti ja NaPa marssikin heti ensimmäisen erän alussa 2-9 johtoon. Ensimmäinen erä menikin NaPalle 15-25. Toinen erä olikin jo tiukempi ja kolmesta eräpallosta huolimatta palloa ei saatu tapettua ja erä Iskulle 28-26.

Pitkällä erätauolla etsittiin pukukopista vauhtia. Tiukan kolmannen erän lopussa nähtiin erikoinen episodi, kun NaPa otti viivytysvaroituksen myöhäisellä vaihdolla juuri ennen omaa syöttöä eräpallotilanteessa. Tässä vaiheessa Iskun puolelta kuului kommentti ”yleensä näitä ei tässä vaiheessa oteta”. Tästä huolimatta erä NaPalle 24-26.

Neljännessä erässä tapahtui vanha kunnon sulaminen. Tilanne oli 6-14 NaPalle, jonka jälkeen tilanne olikin 12-14. Tiukan loppuerän jälkeen NaPa ei saanut kolmea eräpalloa tapettua ja erä Iskulle 30-28.

Viides erä oli kovaa taistelua Iskun kuitenkin ollessa kokoajan kuskin paikalla. Viimeinen erä Iskulle 15-13.

NaPalta eniten pisteitä tekivät Aleksi Muukkonen 17 pisteellä ja Otso Hakala 15 pisteellä. Iskulta palloa kenttään hakkasivat Paavo Korhonen 34 pisteellä ja Simo Puttonen 14 pisteellä.

NaPan seuraava ottelu ja samalla kotiottelu on 19.10 Sampoa vastaan kello 16.00.

Comments are closed.