WoVo ja NaPa yhdistyvät

Joukkueet, Kettuperhe

Rovaniemeläiset lentopalloseurat Woman Volley ja Napapiirin Palloketut ovat päättäneet yhdistää voimansa ja aloittavat toiminnan yhteisen, uuden logon alla elokuussa 2022. Tuolloin paljastetaan myös uuden seuran nimi ja brändi.

Historiallisia viimeisiä päättäjäisiä nykyisissä seuraväreissä vietettiin tiistaina Keltakankaan liikuntahallilla. Tilaisuudessa palkittiin kauden aikana ansioituneita pelaajia ja toimihenkilöitä.

Vuoden joukkueeksi WoVossa valittiin Suomen mestaruuden voittaneet A-tytöt ja Napapiirin Palloketuissa palkinnon sai E-pojat.

”Seurat ovat tehneet tiivistä yhteistyötä varsinkin viime vuosina. Yhdistymisen mahdollisuus on ollut keskusteluissa jo kolmisen vuotta sitten ensimmäisen kerran. Nyt aika oli kypsä ja päätimme ryhtyä toimeen. Tuntuu haikealta hyvästellä seura, johon tulin pelaamaan 20 vuotta sitten. Uskomme kuitenkin, että se on tehtävä, jotta saadaan nostettua Rovaniemen lentopallo sille tasolle, mille se kuuluu. Tavoitteemme on nostaa lajin harrastajamääriä merkittävästi ja olla valtakunnallisestikin iso ja merkittävä toimija lentopallokentällä.” toteaa Napan puheenjohtaja Jukka Mäkihannu.

”Olemme tehneet paljon päällekkäistä työtä kahdessa seurassa, nyt saamme tehostettua toimintaa merkittävästi. Yhdessä olemme enemmän! Puoli vuotta olemme tehneet todella tiiviisti työtä yhdistymisen eteen. Olemme osallistaneet siihen seuraväen ja rovaniemeläiset lentopallotoimijat laajasti. Halusimme tehdä tämän laadukkaasti, molempien seurojen ja Rovaniemen lentopallon historiaa kunnioittaen. Vaikka tuntuu liikuttavalta hyvästellä nykyiset seurat, odotamme aivan valtavan suurella innolla tulevaa. Tästä tulee kova juttu, sen uskallamme luvata.” toteaa Woman Volleyn ja tulevan yhteisen seuran puheenjohtaja Mari Jolanki.

Lisätietoja: Mari Jolanki p.0404803665

Kuva otettu kauden päättäjäisistä 24.5.2022.
Etualalla seurojen puheenjohtajat.
Kuvaaja Matias Toropainen

Comments are closed.